Avantaje pentru vanzatori

        Pretul – scopul final al vanzarii unui cal la o licitatie pentru un proprietar serios este posibilitatea de a avea mai multi cumparatori care concureaza pentru calul sau, care conduce pretul mai degraba in sus decat in vanzarile private unde se incearca sa se negocieze pretul in jos.

        Dupa cum am vazut – caii buni nu sunt ieftini si caii ieftini nu sunt buni!

        Caii buni sunt susceptibili de a se  vinde mai scump la o licitatie decat vor fi vanduti intr-un cadru privat – mai ales daca vanzatorul stie cum sa il prezinte!

        Plata – Dupa cum s-a mentionat anterior, companiile care opereaza vanzarile sunt licentiate si sunt legate de cerinte foarte stricte privind modul in care sunt procesate platile. Vanzatorii nu trebuie sa-si faca griji in legatura cu o verificare a compensarii sau frauda pe internet in cadrul unei vanzari.

        Timpul – decat sa isi petreaca timpul asteptand eventuali cumparatori, un vanzator de cai, ii poate pregati in acest timp pentru o licitatie, astfel incat acestia sa arate cat mai bine si sa atraga cumparatorii care vin.

        Marketing – in cazul in care un vanzator inregistreaza calul devreme pentru licitatie, compania care executa licitatia va prezenta calul dincolo de ceea ce majoritatea vanzatorilor privati pot sau au timp. Prezentam caii pe toate mediile sociale, site-ul nostru, dar si pe alte surse.

        Facilitati – La o vanzare cu reputatie, vanzatorul va avea acces pentru a arata calul in mod corespunzator – culoare de mers, ring de prezentare, padocuri individuale.

In cazul in care doriti sa vindeti cai la licitatiile noastre, in link-urile de mai jos gasiti documentele de care veti avea nevoie si care vor fi utilizate in cadrul licitatiilor.
* Taxele de inscriere sunt urmatoarele:
(a se completa in formularul ce urmeaza a fi trimis catre RHS)
– cai de sport – 90 Euro + TVA
– cai de curse – 80 Euro + TVA
– cai de munca si agrement – 70 Euro + TVA
– pony – 50 Euro + TVA
In cazul in care, un proprietar doreste sa inscrie mai multi cai (cu acte deoveditoare ca acei cai ii apartin), taxa de inscriere se reduce cu 10 Euro pe fiecare cal in plus, in functie de categoria din care face parte.
Daca doreste sa inscrie mai multi cai la categorii diferite, se va lua taxa intreaga la categoria cea mai valoroasa si se va scadea corespunzator la celelalte categorii.
Odata inscrisi in licitatie, caii trebuie sa fie prezenti in incinta centrului de licitatii, pentru vizionare de catre cumparatori, nu mai tarziu de data 16 Iunie, ora 12:00.
Este de dorit ca acestia sa soseasca in data de 15 Iunie!