Avantaje pentru cumpărători

        Inspectia cailor/documentelor – compania asigura inspectiile cailor si documentele ce ii insotesc vor fi disponibile si transmise cumparatorului.

        Cai de performanta – licitatiile au o zi de previzualizare in care veti putea vedea si verifica caii.

        Sanatatea – casa de licitatii nu va tolera vanzatorii care aduc cai cu probleme de sanatate si nu le vor permite să revina. Medicii veterinari vor fi la fata locului sa verifice caii în timp care sunt inregistrati. Intotdeauna vom avea medici veterinari acreditati la licitatiile noastre, iar medicul veterinar se uita la fiecare cal inainte ca acesta sa fie inregistrat in licitatie; in cazul in care caii sunt dopati sau au probleme majore de sanatate, medicul veterinar le va comunica.

        De asemenea, cumparatorii pot discuta si stabili cu medicul veterinar sa efectueze un examen de pre-cumparare (pe cheltuiala cumparatorului, asa cum ar fi într-un cadru privat). Daca nu o face la licitatie, cumparatorul poate solicita un examen de pre-cumparare inainte de licitatie si majoritatea vanzatorilor vor fi obligati sa o accepte. Pentru licitatiile noastre, includem si obligatia  legala prin contract prin care obligam vanzatorul sa raspunda legal, daca ascunde in mod constient orice problema de sanatate.

        Varietate – fara a se deplasa pe distante lungi, un cumparator poate vedea o varietate de cai la o licitatie – de obicei 30-100 intr-o singură locatie care sa permita optiunile cumparatorului si optiunile de rezerva.

        Verificarea calului la fata locului si vizionarea directa – cumparatorii ajung sa vada calul in afara zonei de confort a calului. Mediile de vanzare sunt de obicei zgomotoase, cu multă agitatie. Daca un cal are un temperament agitat, acesta va aparea in acest mediu. In acelasi timp, cumparatorii, pot aproape intotdeauna sa contacteze vanzatorul inainte de vanzare si aranja sa calareasca/incerce calul inainte de ziua de licitatie. Calul trebuie sa mearga la licitatie, dar cumparatorul are avantajul de a vedea calul in diferite medii.

Pasii de licitatie:

de la 500 la 1000 de euro, fiecare pas va fi de 100 de euro

de la 1000 la 2000 de euro, fiecare pas va fi de 200 de euro

de la 2000 la 4000 de euro, fiecare pas va fi de 500 de euro

de la 4000 la 10.000 euro fiecare pas va fi de 1000 de euro

de la 10.000 la 20.000 euro fiecare pas va fi de 2000 de euro

de la 20.000 la 40.000 euro fiecare pas va fi de 5000 de euro

de la 40.000 la 100.000 euro fiecare pas va fi de 10.000 de euro

peste 100.000 de euro, fiecare pas va fi de 20.000 de euro

Licitatorul are dreptul să primească o singură dată, pentru același ofertant, să ceară jumătate din licitație, corespunzător fiecărui interval!

Odata facuta achizitia si efectuata plata, calul trebuie sa fie preluat de catre dumneavoastra din incinta centrului de licitatii nu mai tarziu de data de 18 Iunie, orele 22:00, cu prezentarea documentelor de achizitie si efectuare a platii.
In cazul in care doriti să cumparati cai prin intermediul licitatiilor noastre, in link-urile de mai jos gasiti documentele de care veti avea nevoie si care vor fi utilizate in cadrul licitatiilor.