/ by /   Implicit / 0 Comentarii

Bine ati venit!

         Dupa cum stiti, Romania este una dintre tarile cu cei mai multi cai de pe mapamond. Cu toate acestea si in ciuda traditiei, din perioada de glorie a Romaniei moderne, comertul cu cai s-a facut fara un cadru reglementat, fara un loc in care cumparatorii si vanzatorii sa se intalneasca de cateva ori pe an. Un loc, in care fiecare cal sa poata fi verificat de un medic veterinar, astfel incat cel care cumpara sa aiba garantia unui exemplar sanatos, iar vanzatorul sa aiba garantia ca pretul ii va fi platit.

         Ne adresam, in aceeasi masura, atat profesionistilor, din toate disciplinele ecvestre si hipice, cat si iubitorilor, care ar dori sa isi achizitioneze un prieten cu care sa isi petreaca timpul liber in natura.

         Avand in vedere pasiunea si dragostea noastra pentru cai, fiecare din noi venind din zone diferite ale ecvestrianismului, ei devenind pentru noi un mod de viata, dorim sa creem pentru cal si pentru iubitorii sai un loc din care calul si cultura calului sa aiba de castigat, un loc care sa catalizeze lumea ecvestra si hipica pentru binele calului, al crescatorilor, proprietarilor si sportivilor. Dorim ca lumea ecvestra sa aiba un viitor real in Romania si acest lucru se poate realiza doar prin coeziune si actiune.

         Va asteptam la evenimentele noastre in calitate de cumparator, vanzator sau doar de pasionat. Calul are nevoie de o audienta cat mai mare in Romania!

         Echipa noastra va sta la dispozitie!

         Ionel Fierbinteanu & Ovidiu Vajiala

DISTRIBUIRE


Comentează